Креативни реклами

Posted on Updated on


Интересна идея, но колко хубаво би било вместо да се напиеш за да видиш изкуство в билдбордните реклами, е наистина да има изкуство, некомерсиално….
Аз харесвам реклами, има доста хубави, направо гениални. Ценя добре направената реклама. В нея е вложен до разхищение интелект, проявен като творчество, психология, философия и ред други проявления. Лично във мен този вид изкуство ще води битка.
Работя в тази сфера, и въпреки възхищението от поредния творчески порив и проблясък, чувството, че е за пари, за да убедиш някой да купи нещо, а често и просто да го излъжеш, най-малкото като преувеличиш нещата и скриеш недостатъци…ами не ми се нрави.
Напоследък има и така наречени, социални реклами. В тях не се рекламира продукт, а се насочва вниманието към социален проблем…
Незнам дали щетите от комерсиалните реклами, могат да бъдат компенсирани със социалните реклами….

Ако се рекламира алкохол, а после се пусне реклама против домашното насилие, в което алкохола има не малка роля…..не е ли преливане от пусто в празно…?
Следете темата, тук ще подбера такива примерчета…


Ужасна реклама, яснен подтекст и напълно подвеждаща… Това което за повечето е кама сутра не е това което си мислят. За създателите на кама сутра, това е любовно изкуство….ама наистина изкуство и наистина с любов…. Нищо породено от алкохол не може да е повече от пошла креватна гимнастика…А какво да говорим като при тези условия падат задръжките и вниманието за безопасен секс, сега му е мястото за една реклама на презервативи..

До скоро

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s