Завръщането на корсетът

Posted on Updated on


Sexy CorsetsДнес жените са свободни от ризницата на пристягащия корсет. Той се възприема предимно, като еротична дреха и се изработва от крехки дантелки. Но класическия, оформящия фигурата корсет е със специална кройка, подплата и вмъкнати метални или дървени ленти, затваряйки се отпред с метални кукички, а отзад пристягайки се с шнурчета, той се впива плътно и оформя фигурата от бюста до ханша, придавайки й желания пропорционален вид.Корсетът оформящ талията отпред се закопчава с метални кукички, а отзад отдолу и отголе към средата се завързава и пристяга за да се получи желания силует на фигурата. Корсетът се е носил върху памучна риза, а не директно до кожата.

Щом се сложи за първи път корсет чувството е странно. Леко замайване от пристягането. Може би затова дамите от онова време за бил леко витални. Чувства се как се изправя гръбнака, прибира се корема, повдигат се и се подчертават гърдите и ето…. вече си като принцеса. : )

sexy corsetsЧувстваш се извисена и елегантна, грациозна и кокетна. След като привикнах с впитата в мен дреха ми хареса и вече не исках да го сваля.  След като се видях вталена, разбира се настроението ми се подобри, апетитът ми намаля и си помислих: С малко движение и хранителен режим, може и наистина да се вталя.

Разбрах за схема при която ежедневно се повишават часовете на носене на корсета и това наистина до вталяване.  И ето корсетът се оказа  едно ново-старо средство в неравностойната битка за желаната фигура:

* Моментален визуален ефект, когато си с корсета.
* При ежедневно носене, формиране на фигурата.
* Еуфорията от моменталния втален вид, игнорира желанието за похапване.
* Пристягането също премахва апетита.

Sexy Corsets Sexy Corsets sexy corsets

За повече информация  utro@abv.bg

Корсет

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s