Дневникът на Ева

Posted on Updated on


Дневникът на Ева

дневникът на Ева

Почти всяка жена има дневник, в който споделя своите вълнения – радости и тревоги. Знаете ли, че дори първата жена е имала дневник? Тя не се е нуждаела от такъв, докато не посегнала към забранения плод. С откъсването му я връхлитнали безброй емоции с които не знаела как да се справи, затова започнала да споделя със своя дневник

Скъпи дневнико,
Съвсем, се обърках. Още вчера сутринта бях сигурна в утрешния ден, а сега не знам на кого или в какво да вярвам.Бог никога не ми е давал повод да се съмнявам в Неговата любов.Аз имах хиляда причини да вярвам, че Той е добър. Никога до сега не съм се замисляла, казва ли Той истината. Доверявах Му се. Вярвах в Неговите думи.
Сега вече Той не е същият Бог , Който се разхождаше с нас в Градината, разговаряше и пееше с нас всяка сутрин. Ако Той наистина е така добър ,защо тогава не предотврати нашия разговор със змея или не ми попречи да ям от плода? Защо Той създаде този плод така желан? И въобще, защо посади това дърво в Градината? И защо за Него бе така важно, ние да не ядем от него?

Още листи от Дневникът на Ева

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s